Partnereink

StandarP Kft.

A 2006-ban alakult StandarP Közbeszerzési Tanácsadó Kft. közbeszerzési és versenyeztetési eljárásokkal kapcsolatos tanácsadással foglalkozik.

OKT-FULL Kft.

Az OKT-FULL Tanácsadó Kft. 2011-ben azzal a céllal jött létre, hogy az oktatásban szerzett tapasztalatait a fejlesztési-pályázati területen szerzett másfél-évtizedes rutinnal párosítva , minőségi módon támogassa és segítse a közoktatási intézményeket, szervezeteket. A felsőoktatásés közoktatásterületén egyaránt végzik tanácsadói tevékenységüket a tervezéstől a megvalósításig.

http://www.oktfull.hu

Az ADAPTATIO-M főként a közoktatás területén működik együtt az OKT-FULL Kft.-vel, közoktatási szakemberek, tanárok felnőtt képzése mellett a közoktatási fejlesztési projektekhez kapcsolódó rendezvény szervezés, táboroztatás, kötelezőnyilvánosság biztosítása területén is.

Edutus Főiskola

Az Edutus Főiskola főtörekvése, hogy a közoktatási és a vállalati szférával való kapcsolatok szorosabbra fűzésével és az együttműködés új útjainak kiépítésével megerősítse „tudásközpont” jellegét, hogy szolgáltatásaival képes legyen elősegíteni a térség versenyképességét.

http://www.edutus.hu/

Az ADAPTATIO-M az Edutus Főiskolával főként innovatív projektekben működik együtt a vállalkozásfejlesztés, zöld innovációk területén. Emellett partnereinkkel együtt szívesen várjuk gyakornokként, majd munkavállalóként a főiskola hallgatóit.

EUTIL Developer Kft.

Az EUTIL Developer Tanácsadó és Szolgáltató Kft szintén a projekttervezés és a projektmegvalósítás területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkezőAditus Zrt leányvállalata. A 2014-2020-as tervezési időszak közvetlen brüsszeli támogatásokatnyújtó programjaira specializálódott -ezen belül is a Horizont 2020 programra (az Európai Unió eddigi legátfogóbb kutatás-fejlesztési programja), valamint az Erasmus+ és Kreatív Európaoktatási és kulturális programokra. Az ADAPTATIO-M az EUTIL Kft.-vel együttműködésben ügyfelei számára nemzetközi fejlesztési projektek tervezésében és megvalósításában is tud magas szintű szakmai támogatást nyújtani.

Green Novation Kft.

A ZÖLDEK Klasztermenedzsment szervezete, amely azzal a céllal jött létre, hogy a megújulóenergiafajták, klímaváltozásiés környezetvédelmimódszerek hasznosítási lehetőségeit feltárja, hosszú távon pedig egyfajta katalizátorszerepet betöltve hozzájáruljon a megújuló energiaforrások használatának, valamint környezetvédelmi programok és módszerek, klímastratégiák megismertetéséhezés elterjesztéséhez.

http://www.zoldekklaszter.hu/

Az ADAPTATIO-M a Green Novation Kft-vel, valamint a ZÖLDEK Klaszterrel leginkább a környezetvédelem, és zöld innovációs fejlesztési projektek területén működik együtt.

RÁvezetőProjekt Kft.

A RÁvezetőProjekt Tanácsadó és Szolgáltató Kft. főprofiljaként aHR tanácsadásés szervezetfejlesztésemelhetőki, ügyfeleik számára igényeik szerint szervezeti stratégiájuk megalkotásában és karbantartásában, a szervezeti folyamatok tisztázásában és újjászervezésében, a szervezeti megújulást célzó változások kezelésében nyújt segítséget.

http://ravezeto.hu/

Az ADAPTATIO-M a RÁvezetőProjekt Kft-vel alapvetően fejlesztési projektek keretében megvalósuló szervezetfejlesztésekben működik együtt, alapvetően a közigazgatás, köz-és felsőoktatás területén.

Profectus Global Kft.

A Profectus Global Kft. 2008 végén alakult, válaszul az elsődlegesen -de nem kizárólagosan -afenntartható fejlődéstelősegítőtelepülésfejlesztési, illetve környezetvédelmiprojektek komplexitása által támasztott követelményekre. Kiemelt figyelmet fordít a projektek "globális" szemléletű, teljes körűelőkészítésére és megvalósítására.

http://www.profectusglobal.hu/

Az ADAPTATIO-M a Profectus Global Kft-vel elsősorban a fenntartható fejlődéshez kapcsolódó környezetvédelmi, energetikai, megújuló energiához kapcsolódó fejlesztésekben működik együtt.

Learning Innovation Kft.

A 2000-ben alakult, humán területen immár 14 éve működővállalkozás elsősorban felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, tartalom-és szervezetfejlesztéssel, illetve üzleti tanácsadással foglalkozik. A vállalkozás 2001. évi CI. törvény szerint akkreditált felnőttképzési intézmény.

http://learni.hu/

Az ADAPTATIO-M a Learning Innovation Kft-vel alapvetően fejlesztési projektek keretében megvalósuló munkaerőfejlesztésben működik együtt, alapvetően az önkormányzati szektorban.

Aditus Tanácsadó Zrt.

Az ADITUS Tanácsadó Zrt. a projekttervezés és a projektmegvalósítás területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik, az EU támogatásokhoz kapcsolódó fejlesztési projektek valamennyi életciklusára kiterjedően biztosítja ügyfelei számára a szükséges szakmai segítséget. Az önkormányzati szektorban piacvezető, több száz nyertes pályázat elkészítésében működött eddig közre, valamennyi Operatív Program tekintetében jelentős eredményeket sikerült ügyfelei számára elérnie.

http://www.aditus.hu/

Az ADAPTATIO-M a vállalat évtizedes tapasztalataira építkezik, munkája során aktívan együttműködik az ADITUS Zrt. képzett és tapasztalt tanácsadóival.