aZ ADAPTATIO-m VERSENYKÉPES ÜZLETI KÖRNYEZETÉNEK KIALAKÍTÁSA

GOP-3.3.2-13-2013-0076

Az ADAPTATIO-M Kft. a Gazdaságfejlesztési Operatív Program, „Versenyképes üzleti környezet fejlesztése” tárgyú felhívására sikeresen pályázott, ezáltal a társaság közel 42,3 millió forint összegű vissza nem térintendő támogatásban részesült.

Az összesen 84,55 millió forintot meghaladó projekt révén a cég kapacitásban és minőségi szolgáltatásban, innovatív eszközparkban és új módszertan vonatkozásában jelentős fejlődést érhet el, melyhez a megvalósult projektelemek biztos alapot nyújtanak.

Az Adaptatio-M Tanácsadó Kft. 2005 óta foglalkozik Európai Unió által társfinanszírozott pályázatok írásával és projektmenedzsment szolgáltatás biztosításával. Komplex szolgáltatási rendszerrel áll partnerei rendelkezésére, az ügyfelek egyedi – normál ügymenettől eltérő igényeire specializálódott. Kis létszámú dolgozói állománya mellett kiterjedt partneri hálózatot tart fenn a megbízói igények minél magasabb fokú kiszolgálása érdekében.

A fejlesztés eredményeként a Közép-dunántúli Régióban lévő új telephelyén elindult egy innovatív, versenyképes egysége a cégnek, melynek eléréséhez az alábbi projektelemek kerültek megvalósításra:

A piacra jutást erősítendő, a marketing stratégia létrejöttével a cég arculata új formát öltött, melynek nyilvánosságát formatervezett marketing eszközök biztosítják az üzleti partnerek között.

Az online megjelenés erősítését professzionális interaktív honlap kialakításával és a weboldal hosszú távú fenntartása érdekében igénybevett, kapcsolódó tanácsadással sikerült elérni.

A fent felsorolt fejlesztéseket támogató vállalati stratégiatervezés, illetve a leghatékonyabb technológiák adta előnyök kihasználását célzó tanácsadási szolgáltatások garantálják az innovatív fejlődést. Ezért a stratégia kialakítása hangsúlyos pont volt a projekt megvalósítása során.

Az információtechnológiai előrelépést pályázati adminisztrációs szoftver, valamint a kapcsolódó eszközpark beszerzése alapozta meg, amely hosszú távon támogatja majd a cég alapvető üzleti folyamatait. Ez egyben a régióban 2015-től várható pályázati források lehívásában való közreműködés sikerének alapja.

A 2014 decemberére ténylegesen megvalósult fejlesztések során olyan partnerszervezetek bevonása történt meg, amelyekkel való hosszú távú együttműködés kialakítása - ezáltal az egyre bővülő ügyfélkör számára komplex szolgáltatási rendszer biztosítása - lehetővé teszi a cég, rohamosan fejlődő tanácsadói piacon való érvényesülését, és versenyképességének fenntartását.